Bauknecht B7FHS51X szabadon álló mosogatógép

199990Ft
255000Ft
-22%
Raktáron

Leírás

B (A+++ – 40% ) energiaosztály !!
– 15 teríték
– 7 alap program + kieg programok
– rövid, eco, automata,intenzív, éjszakai programok
– öntisztító program
– multi zone,
– Maxi Space -nagy belső tér
– programidő rövidítés – hátralévő idő kijelzés
– késleltetett indítás
– só-öblítőszer hiány kijelzés-Power clean Pro

– 65 kwh/100 ciklus energiafogyasztás
– 9.5 liter vízfogyasztás
– 41 dB zajszint

Méret : 85x 60x 60 cm

Garancia 1+1 év

Házhoz szállításról pontos cím megadásával érdeklődjön !

  • Power Clean Pro – Hatékony nagynyomású fúvókák a makacs szennyeződések ellen. Az erősebb nagynyomású fúvókák az utolsó szögig eltávolítják a makacs és ráégett szennyeződéseket – előöblítés nélkül. A praktikus konzolokkal pedig az edényeket, serpenyőket és a rakott edényeket függőlegesen lehet elhelyezni, így növelve az alsó kosár terhelhetőségét.
  • Natural dry – automatikus ajtónyitás a jobb szárítási eredmény érdekében. A NaturalDry automata ajtónyitó rendszer és a benne lévő műanyag részek speciális felületkezelése jobb szárítási eredményt és energiamegtakarítást biztosít. Az ajtó csak akkor nyílik ki, ha a belső hőmérséklet lehűlt 40 °C-ra, így biztosítva a bútorelőlapok optimális védelmét.
  • MAXI SPACE – Több hely az étkészletnek. A nagyobb MaxiSpace belső tér nagyobb teret és rugalmasabb rakodási lehetőségeket kínál – és ezt szabványos külső méretekkel. A 35 mm-rel magasabb belsőnek köszönhetően az alsóba nagy pizzatányérok, a felső kosárba pedig a desszertes tányérok egyszerre helyezhetők. Több hely azonos erőforrás-felhasználással!
  • Pro komfort evőeszközfiók – a praktikus, rugalmasan szétválasztható ProComfort evőeszközfiókkal még nagyobb rugalmasság, hely és rend van a mosogatógépben. Rugalmas beállításának köszönhetően az evőeszközfiók több helyet biztosít a magasabb tartályok vagy a hosszú stílusú poharak számára. A fiók könnyen állítható, ezért szükség esetén hosszabb késekhez, főzőkanalakhoz vagy konyhai eszközökhöz is alkalmas.